Ubrzan tempo savremenog života često se negativno manifestuje po nas same. Izloženost svakodnevnim stresnim situacijama na poslu, dugo sedenje u kancelariji za računarom, buka i nepravilan položaj tela vremenom mogu dovesti do ozbiljnih posledica i narušavanja zdravlja. Ukoliko se pronalazite u prethodnoj rečenici antistres masaža je pravo rešenje za Vas. Svakome je potreban ventil, beg od stvarnosti i problema koji su postali deo naše svakodnevnice. Makar sat vremena dozvolite sebi da se opustite!

Antistres terapija predstavlja preventivni tretman koji pomaže u eliminisanju napetosti, smanjenju stresa i poboljšanju protoka krvi. Ujedno predstavlja i jedan od najlakših načina očuvanja zdravlja koji se primenjuje hiljadama godina.

Antistres masaža predstavlja kombinaciju terapeutske masaže leđa i relaks masaže, prilikom koje maser slabijim ili jačim pritiscima na bolne tačke uspostavlja ravnotežu u organizmu. Izvodi se kao parcijalna ili kao masaža celog tela. Pored toga sto pomaže pri otklanjanju stresa, koristi se i za smanjenje psiho-fizičke napetosti, poboljšava vitalnost i napetost u mišićima.

Sprovedene naučne studije su dokazale da redovno praktikovanje ovog vida masaže ne samo da oslobađa telo od stresa, već sprečava i pad imuniteta i poboljšava sveukupni rad imunološkog sistema.

Prilikom masaže dolazi do smanjenja nivoa hormona stresa kortizola, uz pojačano lučenje hormona sreća serotonina koji doprinosi poboljšanju sveukupnog raspoloženja i dodatno čini da se osećate bezbrižno i opušteno. U kombinaciji sa posebnim antistres aromatičnim uljima pobuđujemo i čulo mirisa koje dodatno doprinosi potpunoj relaksaciji. Jednom rečju, sa masaže izlazite preporođeni!

Napomena: Tekst je informativnog karaktera. U zavisnosti od stanja i potreba kože može doći do manjih odstupanja u proceduri o čemu vas obaveštavamo na samom tretmanu.

Cene ovog i ostalih spa tretmana možete pogledati OVDE.

Više o trenutnim akcijama i novostima možete pronaći u donjem delu HOME stranice.
Nazad na tretmane