Ideja za Key Molecule je nastala iz želje da se koži pruži vrhunska nega kroz preparate proizvedene od pažljivo biranih sastojaka i sirovina visokog kvaliteta i dokazane efikasnosti. Iza ove ideje stoji tim posvećenih farmaceuta koji svoje iskustvo i znanje iz oblasti kozmetologije koriste kako bi formulisali preparate koji će vašoj koži pružiti negu kakva joj je potrebna. Minimalističke formulacije su osnov svakog Key Molecule preparata i u njima ima mesta samo za one sastojke koji pomažu koži da bude zdrava i koji će omogućiti ključnim principima da se povežu, budu stabilni i bezbedni za upotrebu.


Jelly cleanser - za sve tipove kože
Efikasno uklanja nečistoće sa lica, a pri tom ne isušuje kožu, ostavljajući prijatan osećaj bez zatezanja. Bogata i svilenkasta tekstura nežno čisti kožu poštujući i ne narušavajuću hidrolipidnu barijeru kože. Veoma blaga formulacija čini ga pogodnim za čišćenje i najosetljivije kože. Bez iritacije i crvenila, pH vrednost 5-5.5 čime se poštuje prirodni pH kože i održava odgovarajući hidrolipidni balans. Namenjen za upotrebu kao prvi korak kojim se započinje jutarnja nega kože i kao drugi korak u sklopu metode duplog čišćenja. Pakovanje od 200 ml.
Cena: 1.400,00 rsd
Uljani čistač - za sve tipove kože
Omogućava nežno uklanjanje šminke, krema sa zaštitnim faktorom i svih nakupljenih nečistoća tokom dana. Preporučuje se za upotrebu na svim tipovima kože, čak i najosetljivijoj (koži sklonoj rozacei, ekcemima, seboreičnom dermatitisu). Sastojci brzo prodiru u kožu i rastvaraju šminku i nakupljene nečistoće, vršeći temeljno čišćenje, bez efekta isušivanja, iritacije i ne ostavljajući mastan trag nakon upotrebe. Uljani čistač se može koristiti samostalno ili kao prvi korak u rutini duplog čišćenje, u sklopu večernje nege lica. Pakovanje od 200 ml.
Cena: 2.000,00 rsd
Eksfolirajući losion - za kombinovanu i masnu kožu
Losion formulisan na bazi AHA (glikolna i mlečna) i BHA (salicilna) kiselina, sa ciljem poboljšanja teksture kože, ujednačavanja tena i poboljšanja izgleda pora i bora. Glikolna kiselina doprinosi ujednačenom tonu kože i lepšoj teksturi, a mlečna kiselina povećava kapacitet kože da vezuje vodu i pozitivno utiče na njenu elastičnost. Salicilna kiselina je važna u tretmanu kombinovane i masne kože i kože sklone aknama zbog sposobnosti dubljeg prodiranja i uklanjanja sebuma iz pora. Pakovanje od 200 ml.
Cena: 2.600,00 rsd
Eksfolirajući losion - za normalnu i suvu kožu
Losion je formulisan na bazi AHA i PHA kiselina u kombinaciji sa niacinamidom. Namenjen je poboljšanju teksture kože, koži sa hiperpigmentacijama (naročito nastalim kao posledica UV zračenja), kao i koži kojoj nedostaje blistavost. Da bi se koža umirila od eksfolirajućih efekata AHA i PHA kiselina, dodati su umirujući sastojci poput pantenola (koji je poznat po svojim regenerativnim svojstvima) i bisabolola (jedan od aktivnih sastojaka kamilice poznat po svom umirujućem delovanju). Pakovanje od 200 ml.
Cena: 2.600,00 rsd
Hydra fluid - za sve tipove kože
Emulgel namenjen hidrataciji kože. Zahvaljujući dobrom odnosu emolijenasa i ovlaživača kože koji sinergistički deluju, obezbeđuje hidrataciju i smanjuje transepidermalni gubitak vode. Minimalistička formulacija ima za cilj da bude pogodan i za najosetljiviju kožu i da ne zatvara pore. Na kombinovanoj i masnoj koži može se koristiti samostalno, dok na suvoj koži može biti dodatak hidrataciji i korak pre nanošenja bogatijeg proizvoda. Lagana tekstura omogućava brzo upijanje i trenutan osećaj hidratacije, bez ostavljanja masnog i lepljivog filma.
Pakovanje od 30 ml.
Cena: 1.900,00 rsd