Priča o masaži počinje DODIROM i osnova svake masaže jeste DODIR. To je unutrašnji instikt kojim se služimo da pokažemo drugima koliko ih volimo, cenimo i želimo dobro.On pruža sigurnost, toplinu, zadovoljstvo i vraća životnu energiju. Zbog toga, i kroz istoriju velikog broja zapisa iz svih drevnih kultura, pretpostavlja se da je masaža stara koliko i ljudska vrsta. To je najstarija metoda medicinskog tretmana.Masaža deluje umirujuće i senzitivno što se objašnjava dejstvom na senzitivne nerve. Ona omogućava relaksaciju uma, duha, misli i tela.

Kontraindikacije:
       - Akutna zapaljenja
       - Gnojni procesi
       - Tuberkuloza u akutnoj fazi
       - Infektivna oboljenja
       - Maligni procesi
       - Krvarenja i sklonost ka krvarenju
       - Zapaljenje vena i limfnih puteva
       - Opekotine

Masaža je način da se kvalitetno provede slobodno vreme i da se posveti maksimalna pažnja sebi. U zavisnosti od toga koliko želite da razmazite sebe toliko se često i preporučuje. Ipak, minimum koji je potreban da bi ste telo i organizam negovali i sačuvali od stresa i brzine života jeste na mesec dana. Možemo kombinovati vrte masaža sa potrebama Vašeg organizma i Vašeg tela. Za masaže se koriste prirodna biljna ulja koja hrane kožu,lepo upijaju i ne zapušavaju pore.

Napomena: Tekst je informativnog karaktera. U zavisnosti od stanja i potreba kože može doći do manjih odstupanja u proceduri o čemu vas obaveštavamo na samom tretmanu.

Cene ovog i ostalih spa tretmana možete pogledati OVDE.

Više o trenutnim akcijama i novostima možete pronaći u donjem delu HOME stranice.
Nazad na tretmane