Do 10 godina manje u samo 60 minuta! Tretman pogodan i za trudnice.

Danas smo sve više suočeni sa prevremenim starenjem kože, što kao posledica negativnog uticaja sunčevih zraka, što kao posledica pušenja, loše ishrane, mnogo stresa, malo vode... Koža gubi elastičnost, sjaj, a mreža sitnih bora je izuzetno uočljiva.

Ovaj tretman se zasniva na metodi biološke i mehaničke stimulacije potkožnih mišića i same kože, što potpomaže njihovoj tonizaciji i revitalizaciji prvobitnog oblika lica. Svi aktivni ingradijenti koji se koriste u lifting terapiji ne sadrže aditive i veštačke boje. Kozmetika je potpuno prirodna.

Posebno odabrane komponente instant liftinga usmerene su na dubinsko čišćenje i detoksikaciju kože, poboljšanje mikrocirkulacije u tkivima, intenzivnu ishranu, prolongirano vlaženje i snabdevanje mikroelementima, revitalizacija prirodnog balansa u tkivima, poboljšanje strukture epiderma, ojačavanje tonusa kože, “peglanje” sitnih bora i zatezanje ovala lica.

Lifting program se karakteriše visokom koncentracijom aktivnih komponenti. Sva sredstva koja su uključena u ovu terapiju su prošla dermatološku kontrolu.

Instant lifting tretman je prijatan tretman koji se sastoji iz tretmanskog i masažnog dela. Masaža se radi poludragim kamenom koji predstavlja drevnu kinesku lekovitu tehniku.

Rezultat tretmana je instant lifting efekat koji se vidi odmah i svež prozračan ten!

Ne preporučuje se klijentima sa izuzetnom osetljivošću kože lica.

Tretman traje 60 min.

Cene ovog i ostalih tretmana lica možete pogledati OVDE.

Više o trenutnim akcijama i novostima možete pronaći u donjem delu HOME stranice.
Nazad na tretmane