Relax masaža
Priča o masaži počinje DODIROM i osnova svake masaže jeste DODIR. To je unutrašnji instikt kojim se služimo da pokažemo drugima koliko ih volimo, cenimo i želimo im dobro.
Gua Sha anticelulit masaža
GUA SHA je jedna od najstarijih kineskih prirodnih lekovitih tehnika. Masira se GUA SHA pokretima duž meridijana posebnim alatom izrađenim od poludragog kamena crnog opsidijana.
Masaža svećom
Masaža svećom je holistička masaža koja ima za cilj da ublaži psihički i fizički zamor. Nastala je iz drevne tajlandske masaže kada su se sveće i lekovito bilje potapali u kokosovo ulje.
Detox piling tela
Detox piling tela predstavlja korak više – to je masaža Spa aromom i odmor u termo ćebetu za efekat saune. Poboljšava cirkulaciju i tonus kože, uklanja orožale ćelije i izbacuje toksine.
Anticelulit masaža
Eliminacija celulita podrazumeva dugotrajan proces uz obavezne promene načina života. Prvu promenu čini dolazak na anticelulit masažu - jedan do najefikasnijih načina eliminisanja celulita.
Terapeutska masaža
Terapeutska masaža je opšti termin koji opisuje bilo koji tip masažnog modaliteta koji pomaže da se ublaži bol, smanji stres i radi na rešavanju određenog problema.
Limfna drenaža
Manuelna limfna drenaža je ručna tehnika masaže kojom se uspešno rešavaju limfni edemi. Ona se bitno razlikuje od klasične masaže i sadrži zakonitosti u načinu izvođenja.
Antistres masaža
Antistres masaža predstavlja kombinaciju terapeutske masaže leđa i relaks masaže, prilikom koje maser slabijim ili jačim pritiscima na bolne tačke uspostavlja ravnotežu u organizmu.
Vacuslim 48
Nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita. Brzo i lako primenljiva, pokreće proces mršavljenja i poboljšava izgled kože tela.