Manikir
Klasičan i ruski manikir za besprekorno negovane ruke i nokte. Bilo da želite klasično lakiranje ili gel lak, u našoj paleti CUCCIO lakova pronaći ćete pravu za sebe.
Pedikir
Estetika ili potreba, za vas u ponudi imamo estetski i medicinksi pedikir. Bilo da želite klasično lakiranje ili gel lak, u našoj paleti CUCCIO lakova pronaći ćete pravu za sebe.
Depilacija
Mi ništa ne pretapamo. Svi voskovi su za jednokratnu upotrebu.
Fotoepilacija
OLD BUT GOLD. Prva metoda u svetu dugoročnog uklanjanja dlačica i posle 20 godina donosi fenomenalne rezultate. Toliko dobre da nikada nismo poželeli da je zamenimo laserom.
Tretman strija
Strije nastaju za vreme ubrzanog fizičkog razvoja, kao što je pubertet, trudnoća ili nagla gojaznost. One su duge tanke linije ili trake koje predstavljaju kožni ožiljak. Ali one više nisu problem.
Nega leđa
Koža leđa ima mnogo lojnih i znojnih žlezda, pa je podložna stvaranju mitesera i akni koji ostavljaju za sobom flekice i ožiljke. Zbog toga je treba intenzivno čistiti i negovati.
Mezoterapija tela
Nežna ali efikasna, mezoterapija obuhvata poslednja naučna istraživanja, kombinujući najnoviju tehnologiju i prirodne supstance u cilju rešavanja celulita i lokalizovanih masnih naslaga.
Radiotalasno zatezanje kože
Najnovija tehnologija za oblikovanje tela i uklanjanje masnih naslaga i celulita. Pomaže kod uklanjanja strija. Čini vašu kožu zategnutom, glatkom i nežnom.