Naziv manikir nastao je u Francuskoj i potiče od latinskih reči manus - ruka i cure - lečenje ili nega.

Manikir je kompletna nega vaših ruku.

Naš dugogodišnji saradnik je američki brend CUCCIO zbog proizvoda izuzetno visokog kvaliteta. Poverenje je opravdao konstantnim radom na svojim formulacijama pa one danas sadrže samo sastojke prirodnog porekla, ne sadrže parabene i nisu testirani na životinjama.

CUCCIO VENEER gel lak dizajniran je po najnovijoj tehnologiji ne sadrži nitrocelulozu (koja strukturu gel lakova čini debelom, a i često je uzrok alergijskog kontaktnog dermatitisa), lakovi su takođe gluten free i vegan. Trostruka pigmentacija obezbeđuje pokrivanje u dva tanka sloja tako da on na noktima ne daje osećaj težine i pritiska. Ima izgled laka, a izdržljivost gela.

Važno: skida se otapanjem i ne oštećuje prirodan nokat.

CUCCIO COLOUR lak za nokte je kreiran da prati CUCCIO VENEER nijanse, čime možemo kombinovati trajni lak (na rukama) i klasičan lak (na primer na nogama) u istoj nijansi. Lakovi imaju izuzetnu pigmentaciju, takođe su gluten free i vegan.

CUCCIO Deep Dermal mask (uz tople rukavice) je intenzivna, kremasta i hidrantna maska čije se dejstvo aktivira toplotom. Moćna maska sadrži koren gaveza za oporavak oštećene kože, sprečava prevremeno starenje, popunjava i oplemenjuje kožu. Prisustvo aloe vere i shea butera pomaže umirivanju kože i obezbeđuje dubinsku hidrataciju.

Klasičan manikir podrazumeva:

  • omekšavanje zanoktica i pripremu za rad,
  • obradu zanoktica,
  • obradu nokatne ploče i formiranje željenog oblika,
  • lakiranje prema želji (opciono) i
  • hidrantna krema za završnu negu.

Ruski manikir je suvi aparaturni manikir. Različitim nastavcima se obrađuju zanoktice i nokatna ploča. Nastavci omogućavaju mnogo temeljniji pristup nego kod klasičnog manikira. Takođe, ovaj vid manikira omogućava lakiranje ispod kutikule pa se samo izrastanje nokta kasnije vidi i boja manikira ostaje duže uredna. Ova vrsta manikira se naročito preporučuje kod klijenata koji imaju izražene zanoktice.

Ruski manikir podrazumeva:

  • obradu zanoktica i nokatne ploče različitim aparaturnim nastavcima,
  • lakiranje prema želji (opciono) i
  • hidrantna krema za završnu negu.

Bitno: sprovođenje mera ASEPSE i ANTISEPSE se vrši pre i posle svakog klijenta.Napomena: Tekst je informativnog karaktera. U zavisnosti od stanja i potreba kože može doći do manjih odstupanja u proceduri o čemu vas obaveštavamo na samom tretmanu.


Cene ovog i ostalih tretmana tela možete pogledati OVDE.

Više o trenutnim akcijama i novostima možete pronaći u donjem delu HOME stranice.
Nazad na tretmane