Leđa su najgraciozniji deo ženskog tela. Neka Vaša govore najbolje o Vama.

Koža leđa ima mnogo lojnih i znojnih žlezda, pa je podložna stvaranju mitisera i akni koji ostavljaju za sobom flekice i ožiljke. Zbog toga je treba intenzivno čistiti i negovati.

Kod nečiste i aknozne kože leđa tretman započinjemo enzimskim pilingom, a nastavljamo aparaturnim ultrazvučnim čišćenjem kako površinskog orožalog sloja, tako i mitisera i svih ostalih nečistoća koje se nalaze dublje u koži. Na ovaj način nema bojazni od upala. Nakon čišćenja koristimo maske za zatvatranje pora i umirenje kože na bazi kamfora, cinka, mente i zelene gline. Darsonvalom dodatno dezinfikujemo kožu i stavljamo završnu antibiotsku kremu. Nakon tretmana čišćenja ne preporučuje se trening narednih 24 sata.

Za umirenje akni, pročišćavanje pora i umirenje lučenja sebuma koristimo fitopiling, retin-oil piling ili AzAc piling. Ovi pilinzi postižu izuzetne rezultate i mogu se potpuno bezbedno koristiti na regiji leđa.

Za pigmentacije i flekice na leđima najčešće koristimo kombinacije mikrodermoabrazije, retin-oil pilinga i neinvazivne mezoterapije. Tretmani su izuzetno prijatni i bez perioda oporavka.

Za negu kože leđa koja nije sklona problemima preporučuju se jedan do dva tretmana godišnje.

Tretmani traju oko 1h. Poželjno je da na sebi imate pamučnu majicu ili majicu od nekog drugog prirodnog materijala. Broj tretmana je individualan.

Napomena: Tekst je informativnog karaktera. U zavisnosti od stanja i potreba kože može doći do manjih odstupanja u proceduri o čemu vas obaveštavamo na samom tretmanu.

Cene tretmana leđa možete pogledati OVDE.

Više o trenutnim akcijama i novostima možete pronaći u donjem delu HOME stranice.
Nazad na tretmane