BOLJE OD BOTOKSA! – MASAŽA LICA

Ova masaža je sinonim za luksuz u svakom smislu te reči jer ste obezbedili sebi zategnuto, mladalačko lice, jasnih kontura, bez otoka, a istovremeno potpunu relaksaciju. Masaža se radi na licu, vratu, dekolteu i ramenom delu leđa.

Masaža poludragim kamenom je prirodan lifting bez operacije i ima mnogo prednosti. Rezultati koje dobijamo su impresivni. Podmlađivanje lica obuhvata jedinstvenu mešavinu visoko efikasnih tehnika GUA SHA masaže lica (poznata kao prirodni face-lifting). Popularnost ovog tretmana je velika i to sa razlogom!

Dobro je poznata činjenica da ekspresije lica, stres, zagađenje i moderan način života tokom godina doprinose starenju što čini da mišići lica gube svoju elastičnost i počinju da se opuštaju.

Ovo je nežna masaža kojom, koristeći širok spektar tehnika, otklanjamo tenzije i omogućavamo da se mišići zategnu. Tretmane započinjemo blagom masažom i pripremanjem lica enzimskim pilingom. Nakon što se nanese odgovarajuća maska lagano se započinje masaža dekoltea svećom, zatim se prelazi na zadnji deo vrata i leđa da bi smo masažu završili kosmatim delom glave. Nakon toga skidamo masku i lagano, masažnim pokretima na licu, završavamo tretman. Masaža se radi poludragim kamenom, ima izuzetno intenzivno drenažno dejstvo, pokreti su formirani tako da ima izrazit lifting efekat. Radimo i regiju oka, oko se otvara, podočnjaci su vidno manji, kapak podignutiji, bore ublažene. U zavisnosti od potrebe i želje klijenta možemo dodati i ampule (kolagen, elastin, hijeluronska kiselina..) čime još intenziviramo same rezultate masaže.

Rezultati se vide odmah! Lice dobija zategnute, jasne konture, koža je napeta, sjajna, ujednačenog tena. Duboke bore su pliće dok se plitke brišu.

Prednosti GUA SHA LIFTING MASAŽE:

  • stimulišući protok krvi pospešuje oksidaciju i hrani kožu i potkožna tkiva nutrijentima i pomaže u efikasnom otklanjanju toksina
  • pomaže kod beživotne, umorne i kože bez sjaja
  • održava tonus mišića lica sprečavajući njegovo opadanje
  • kod opalog tonusa postepeno vraća konture lica
  • pospešuje prirodnu elastičnost kože
  • popravlja teksturu kože ostavljajući zdravi sjaj
  • doprinosi regeneraciji ćelija čime se sprečava prerano starenje kože
  • vraća koži mladalački izgled
  • pomaže da se opustite, stres se najčešće ispoljava na licu pri čemu lice dobija grub izgled
  • popravlja prirodnu zaštitu i sprečava formiranje nesavršenosti
Tretman pogodan i za trudnice. Trajanje: 1h

Napomena: Tekst je informativnog karaktera. U zavisnosti od stanja i potreba kože može doći do manjih odstupanja u proceduri o čemu vas obaveštavamo na samom tretmanu.

Cene ovog i ostalih tretmana lica možete pogledati OVDE.

Više o trenutnim akcijama i novostima možete pronaći u donjem delu HOME stranice.
Nazad na tretmane